OM OSS

Vi är två kvinnor som vill bjuda in just dig till årets träningsupplevelse.

Catharine Geete är vår yoga lärare som undervisar och kombinerar yoga och stretchövningar i olika typer utav yoga, såsom Hatha och Yin yoga. Catharina använder gärna yogabollar som ett redskap som komplement i klasserna.

De ger rörlighet, blodcirkulation och energiflöde, vilket resulterar i bättre kroppsmedvetenhet.

Hon är även certifierad Mind to body Trainer, Medveten Andning och BungyPump instruktör. Catharina har flera års erfarenhet utav att skapa olika typer utav temaresor och event.

Jannika Larsson är vår styrkeinstruktörer som arbetat som personlig tränare i 10 års tid. Kanske känner du igen henne från TV4 och Gladiatorerna som den färgstarke och alltid energi glada Gladiatorn "Hyper".

Idag ser Jannika att den typen utav träning vid ska utöva ska stärka upp våra kroppar till att vara hållbara, funktionella och starka för en hållbar livsstil och ett långt friska liv.

Jannika fokuserar på funktionell styrketräning där hon instruerar i 3D-träning. En träning i olika riktningar i olika höjdplan där du får jobbar med rotationer och ett samspel med flertalet muskler i kroppen. Utrustning som gummiband är ett otroligt bra redskap som kommer kompletteras med utöver den egna kroppsvikten.

Jannika liksom Catharina anordnar träningsresor utav olika slag och nu väljer de att tillsammans göra detta otroligt händelserika event tillsammans.

Smögen SPA & Fight Your Fight i samband med
Island of Light Smögen

http://smogenspa.se
http://jannikalarsson.se
http://islandoflight.se