YOGA HOT STONE & SANDBAGS

 
 

RELAXYOGA - HOT STONE & SANDBAGS
 

Restorative Yoga är en relativt ung form av yoga som bygger på gamla yoga traditioner av djupavslappning. Avancerade yogis syftar till att uppnå djup avslappning, men många moderna människor lider ofta av kronisk stress som det kan vara svårt att ta sig ur. Vanlig sittande meditation eller mycket aktiv yoga kan ibland vara en ren omöjlighet.

Restorative yoga med varma stenar syftar till att låta människor koppla över till sitt parasympatiska nervsystem, det system i kroppen som gör det möjligt att slappna av djupt och reparera kroppen på cellnivå. Målet är att uppnå en yogisk sömn som kallas Yoga Nidra genom att spendera upp till 5-20 minuter i varje position. Detta är inte en vanlig sömn utan man behåller klart medvetande samtidigt som kroppen får hitta sitt inre lugn.När kroppen får vila startar vad som kallas “the relaxation response”.

Vi ger då våra kroppar en miljö där självläkning har störst chans att ske.

För dig som har svårt att meditera eller lider av någon tillfällig eller kronisk skada eller sjukdom passar Restorative yoga med varma stenar oftast perfekt, den är även fantastiskt för dig som har en mycket aktiv träningsrutin för att låta dina muskler slappna av och integrera din träning djupt.

Lärare: Trishul

Ingen tidigare erfarenhet behövs, man blir bara härligt ompysslad.
All träning sker på egenrisk

 


Begränsat antal. Max 8 pers/pass. Minimum antal 6 pers.

Datum 2 April Tid: kl.14.00 - 16.00    Extrainsatt pass kl.10.00 - 12.00 pga hög efterfrågan 

Pris per person: 495kr

Betalning via swish eller faktura vid bokning.


BRA ATT VETA:

  • Studion ligger högst upp i byggnaden. Portkoden får du på mail vid din bokning.
  • Studion är bemannad 15 minuter före varje klass.
  • Vatten och varmt te finns alltid på plats.
  • All yogautrustning som behövs inför din klass såsom, mattor, bolster, yogabollar, klossar & bälten finns att låna i studion.
  • Möjlighet till att byta om finns.