YOGA SMÖGEN

En kropp & själ i balans skapar känsla av välbefinnande. I mindre grupper med fokus på dig
inspirerar vi till mer glädje & energi. Vi finns på Smögen och i Stockholm.

 

SMÖGEN - BRYGGYOGA SEALODGE (juni - aug)

BRYGGYOGA (JUNi - AUG) I en faNTASTISK UTOMHUSMILJÖ

Ett stenkast ifrån havet yogar vi utomhus på Sealodge´s terass under bar himmel.
Vid dåligt väder tar vi skydd under deras specialgjorda segeltak. Med en bedårande utsikt över Smögens hamninlopp och Hållö fyr får du en unik yogaupplevelse.

Vi kombinerar olika yogaformer för att du som individ ska få de bästa förutsättningarna. Målet är att du ska lämna varje pass energifylld och full av glädje. 

I varje klass går vi igenom hur du ska utföra positionerna korrekt och jag går personligen runt och korrigerar för att du ska lära dig att yoga rätt utan att få  skador. Vi låter passen variera mellan yin/yang och använder även redskap såsom yogabollar och straps.

På klasserna får du personlig assistering. Du kan även välja att boka en personlig tränare, läs under rubrik Yoga/Personlig Tränare.


HATHA YOGA
Är mjukare form av fysisk yoga. Positionerna hålls något längre för en stärkande effekt. Efteråt känner du dig fylld av energi och mer harmonisk.

YIN YOGA
En stillsam form där vi stannar i ett antal olika positioner i 3 – 5 minuter. På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament. Vi blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibla. En lugn yogaform som passar alla.

YOGA TUNE UP THERAPY BALLS
Stimulera dina ömma muskler för att få bättre blodcirkulation och energiflöde med boll yoga. Du övar kroppen på att spänna/slappna av, vilket resulterar i bättre kroppsmedvetenhet. Bollarna är ett litet redskap som ger en stor effekt.

 

● Vi är på plats 15 minuter före varje klass
● På Sealdoge´s restaurang finns möjlighet till frukost efter morgonpasset.
● Utrustning finns på plats, matta, filt, klossar & bälte.
● Möjlighet till ombyte finns


VÅRA PRISER sealdoge/smögen:

Prova på pass: 100:-  För alla nyfikna som inte besökt oss tidigare. 

Pris per pass:180:-
5-klipp:160:-
10-klipp:150:-

Max 12 pr. / pass för att du ska få ut det bästa möjliga av din yoga. Vid färre än 2 deltagare ställs passet in. All träning sker på egen risk. 


Boka pass här: