SCANNING / ANTIOXIDANTMÄTNING

Äter du tillräckligt med frukt och grönt? För att skydda sig mot fria radikaler, atomer som skadar dina celler,
behöver kroppen antioxidanter. Antioxidanterna finns mest i frukt, bär och grönsaker.

 
images.jpg


För mer information: 08–673 53 93 alt. info@smogenspa.se
 

Vad är en SCanner? Varför bör jag sCanna mig?

För att skydda sig mot fria radikaler, atomer som skadar dina celler, behöver kroppen antioxidanter. Antioxidanterna finns mest i frukt, bär och grönsaker. 

Antioxidanter kan liknas med cellernas soldater. De har som uppgift att skydda våra celler mot oxidation (förstörelse) som orsakas av fria syreradikaler och gör så att vi lever längre och håller oss friskare. 

Scannern, ett revolutionerande verktyg som har utvecklats för att mäta antioxidant-nivån i din hud. Den visar hur effektiva dina kosttillskott är när det gäller att förbättra din antioxidantnivå.

När du mäter ditt värde hos oss, blir du mer medveten om antioxidantnivån i din kropp. Behöver du förbättra ditt värde kan vi erbjuda olika lösningar.

Mätningen görs på din hand, är helt smärtfri och tar ca 5 minuter. Resultatet visas direkt på scannerns dator och metodens teknologi är vetenskapligt baserad och trovärdig.

Tekniken ramanspektroskopi som används i scannern har vunnit nobelpriset i fysik och har uppmärksammats i vetenskapliga artiklar och studier. Pharmanex BioPhotonic S3 Scanner vann brons 2014 vid International Design Excellence Awards (IDEA). 

VÅRA PRISER

Antioxidantmätning, 30 min. Mätning och utvärdering. Inklusive scannerkort.
Pris: 200 kr


BOKA Scanning HÄR: