RECENSIONER

 

"Mind to Body är svårt att förklara hur det funkar, och varför det funkar är ännu svårare att förklara!
För mig har det varit riktigt sköna stunder där jag lärt mig avslappning och att fokusera endast på mig själv och min andning.  Tillsammans med Catharina har vi enats om ett område, en känsla eller en uppgift som uppmärksamheten riktas mot vid varje behandling både fysiskt och mentalt.  En stund av medvetande om mig själv och min kropp för insida och utsida."

Christin - Stockholm
 

"Underbar yoga.  Lugn och ro. Bra instruktioner och noll prestige. Precis som jag vill ha det!"

PIA - Smögen

 
 

"Har varit på två fantastiska resor med Smögen Spa. Dels på Smögen med yoga och funktionell träning. Och mycket god mat! Och dels i Kiruna med liknande upplägg. Där ingick även besök i Gruvan och andra utflykter. Vi fick även uppleva norrsken! Kan varmt rekommendera Smögen Spa. Det är proffesionellt och individ anpassat och väldigt personligt."

ALEXANDRA - STOCKHOLM

 
 

"Tack för en helt underbar SPA-helg i Bohuslän. Är helt underbart på "Hästen" och i den lilla lägenheten. Var så mysigt." 

MArie & Ulf - linköping
 

"Har varit hos gulliga och duktiga Catharina på Smögens spa och fått en underbar ansiktsbehandling,efteråt kändes huden uppstramad och len. Har provat Nu Skin produkterna en tid nu och kan inte tänka mig skönare och bättre ansiktsvård. Huden har fått en fin lyster som jag inte vill vara utan."

EVA - smögen
 

"Efter några veckors jätteskön ansiktsbehandling av Catharina är ansiktet lent som en baystjärt.
Kärlbristningar och rynkor har minskat betydligt."
 

ERica -stockholm

"Idag blev vi extra ompysslade med filtar på avslappningen efter en "skön " yoga ☁️ "
 

madeleine - smögen
 

"The Nu Skin products have helped me tremendously. I feel and look years younger...my energy levels are at an all time high and I feel like a new 'Me'. Thank you Nu Skin!"

Sathya - london
 

"I drygt två år har jag haft problem med röda irriterande eksem på händer, överarmar samt armbågar. Jag har prövat allt vad Cortison heter utan resultat. Men så tipsade Catharina mig om Enhancer Skin Conditionning Gel, och sedan dess har eksemen försvunnit. Enhancer är en skön svalkande gel som ger fukt åt huden samtidigt som den lindrar mot klåda. Varma rekommendationer! Cremen hittas i webshoppen på Smögen spa´s hemsida."

Fanny - sMÖGEN
 

"Jag vill bara tacka för en fantastisk helg. Det var en lisa för själen att få komma till er. Dessutom spännande produkter, skön behandling + många glada skratt! En upplevelse att njuta av i det kommande höstmörkret. Ni är två härliga och insprirerande kvinnor som verkligen har fått oss att må bra. Kram Anette"

ANETTE - NORRTÄLJE