YOGABOK

ERBJUDANDE 149:- 
VID KÖP AV 2 ST 200:-
ORD. PRIS 199:-

Beställ här: http://smogenspa.se/order-form

EN ENKEL BOK YOGA
-  Praktiska yogaövningar för alla

Yoga är något som allt fler ägnar sig åt. Den har blivit den moderna människans religion vilket inte är konstigt då yogan ursprungligen var en religiös handling. Många av oss är stressade idag och känner kanske inte att de har tid att meditera, därför vill vi ge läsaren av denna bok enkla tips och råd till hur de kan stressa av i vardagen.

Boken illustrerar yogans grunder på ett lättillgängligt vis med övningar, illustrationer av de grundläggande ställningarna, citat och allmänna tips. Boken behöver inte läsas kronologiskt utan går att slå upp var som helst för en stund av avkoppling och reflektion. Allting är paketerat i en snygg pärm och med vackra avslappnade mönster.

Adrian Geete